Lelystad Ens Onderdeel van programma BBB 380 kV – lees meer ›
Lelystad Ens Onderdeel van programma BBB 380 kV – lees meer ›

Werkzaamheden Lelystad en Ens in aangepaste vorm verder

Delen via:   
30 / 03 / 2020

Het corona-virus heeft ook effect op de werkzaamheden aan de hoogspanningsverbindingen van TenneT, zo ook bij de 380kV-verbinding tussen Lelystad en Ens.

Spie en TenneT hebben de afgelopen week afspraken met elkaar gemaakt over veilig werken in deze specifieke situatie. Met energie als één van de vitale sectoren in onze maatschappij het is nodig om de infra structurele werkzaamheden tussen Lelystad en Ens door te laten gaan. Het is een belangrijke hoogspanningsverbinding voor Nederland, die we maar zeer beperkt "buiten bedrijf" kunnen stellen. Maar dat mag niet ten koste gaan van de veiligheid en gezondheid van zowel werknemers als de omgeving.

We zijn trots op de verantwoordelijkheid en de betrokkenheid die we bij alle medewerkers zien! Zij verrichten belangrijk werk om de energiehuishouding op peil te houden.

Dagelijks wordt gekeken of mensen zich nog goed voelen en of de maatregelen nog passen bij de omstandigheden van dat moment. Medewerkers houden elkaar goed in de gaten, bevragen elkaar regelmatig over ziekteverschijnselen en wordt er gealarmeerd zodra er een vorm van ziekte wordt gesignaleerd.

 

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.